Els meus dibuixos

Aquests dibuixos els vaig fer durant l'estiu del 94. No són cap meravella, no cal insistir, ni són originals, però els temes inspiren molta tendresa. Els vaig copiar d'un periòdic de primeries del segle XX, que dirigia el pedagog ciutadellenc Joan Benejam, i que duia per títol "EL BUEN AMIGO".

L'ESPERA
Davant el reixat del jardí hi ha una magnífica perera carregada de bons fruits. Cada dia la Coloma s'hi fica a sota i amb la falda arremangada espera que caigui la fruita madura
PUJADA PERILLOSA
Quan surten de l'escola en Pere i en Josep se'n van a l'hort de l'oncle Tomàs. Sobre l'alzina que creix vora la tàpia han descobert un niu de verderols.
LA NINA OFEGADA
El vaixell de Ferran ha naufragat amb la nina de la seva germana Isabel, que plora desconsolada. Ferran li ha promès que n'hi comprarà una d'igual quan hagi estalviat prou.
LA CURIOSITAT
Clotilde és molt curiosa. No pot resistir la temptació de guaitar a l'interior de la caixa gran i fosca de la seva germana Amàlia. Què hi trobarà?
LA FADA EN EL CLAVELL
Un dia es va obrir en el jardí un formós clavell vermell. El seu perfum va despertar una fada que dormia sobre la gespa i es va amagar en el calze de la formosa flor. Elena s'atura a contemplar-lo i el besa. Des d'aquell dia...
LA VEREMA DELS AL.LOTS
Núria, Lluís, atracau el paner. Veureu quina sorpresa se'n duu la tia Maria quan vegi que hem collit tot el raïm


Poesia, imatge i so Pàgina de favorits El Setciències Cites
Programes en Basic Els meus dibuixos Itineraris des Pinaret Matemàgia
Miscel.lània Preferències musicals